Assessoraments Col·lectius desembre a Barcelona

Davant la manca d’informació de les empreses subministradores i de les administracions públiques sobre els protocols a seguir en cas de talls de subministraments de la llar – llum, gas i aigua-, l’Aliança contra la Pobresa Energètica ha posat en marxa un grup d’assessorament col·lectiu.

El grup és un punt de trobada on persones afectades i activistes socials posen en comú la seva experiència en la lluita contra la pobresa energètica per tal d’assessorar col·lectivament i explicar com actuar, on acudir i quins passos seguir davant l’amenaça de talls de subministrament.

Si et trobes en aquesta situació, no ho dubtis, t’esperem als assessoraments col·lectius que realitzem cada dos dimecres a les 18:00h a la seu de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona: carrer Obradors 6-8, baixos de Barcelona.

El mes de desembre, els assessoraments es faran:

  • dia 9 (dimecres): (com sempre) a la seu de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona: carrer Obradors 6-8, baixos de Barcelona
  • dia 21 (dilluns): (solament i amb motiu de les festivitats de nadal) a la seu de Enginyeria Sense Fronteres: carrer Múrcia 24, baixos de Barcelona

Descarrega’t la informació i ajuda’ns a fer-ne difusió!

Tens drets, que no te’ls tallin!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone