65a CRÒNICA: lluitem per garantir el dret a aigua, llum i gas col·lectivament

Crònica del 4 d’octubre de 2017

Hem començat l’assessorament del 4 d’octubre amb el relat de mans de Neus Escofet i Lucía Navarro. Els casos han estat els següents:

Toni de Cerdanyola: enginyer empresari que va fer fallida. Està embargat i porta dos anys sense pagar cap subministrament. Li van tallar la llum fa més d’un any i com està esperant el pitjor, ha vingut a APE per comentar-nos la seva situació i aprendre a plantar cara al seu problema de pobresa energètica.

María de Montcada: li van embargar el seu pis i ara està de lloguer. Deu llum i aigua des de fa un any, per tant ha vingut per aprendre a defensar el seu cas.

Carolina de Barcelona: ja se li va fer un acompanyament pel cas de l’engany dels comercials de Gas Natural i va denunciar davant Consum on li van contestar que es tramitarà com a denúncia administrativa. L’assetgen per telèfon perquè pagui tres factures.

Salvador de Barcelona: li han contestat la petició de Consum sobre condonació del deute que Consum arxiva com a queixa.

Mar de Cubelles: ens comenta que ha aconseguit que la Regidora demani reunir-se amb ella i APE.

Com podem veure, avui han vingut a l’assessorament dues noves persones afectades a les quals entre totes hem donat forces perquè s’uneixin a APE i comencin a lluitar

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone