El pròxim dimarts 4 d’abril ens plantem!

Portem molts mesos amb molts casos de famílies que es troben en habitatges ocupats propietat d’entitats financeres que a sobre els hi són negats els subministraments bàsics. Aquestes famílies no han trobat cap solució a la seva problemàtica habitacional per part de l’Administració o els bancs i a sobre les empreses subministradores es neguen a regularitzar la seva situació al·legant que legalment no poden doncs les famílies no tenen contracte de lloguer o propietat del pis.

Exigirem a l’Administració, Generalitat i ajuntaments i a les companyies subministradores que afrontin d’una vegada per totes aquesta problemàtica. Ja n’hi ha prou de donar l’esquena a les famílies que volen regularitzar la seva situació de serveis bàsics.

Us esperem a tots i totes el dimarts 4 d’abril a les 10 h a Passeig Pujades amb Passeig Lluís Companys (davant la porta del parc de la Ciutadella).

Ni set, ni fred, ni foscor!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

¡El próximo martes 4 de abril nos plantamos!

Llevamos muchos meses con muchos casos de familias que se encuentran en viviendas ocupadas propiedad de entidades financieras que encima les son negados los suministros básicos. Estas familias no han encontrado ninguna solución a su problemática habitacional por parte de la Administración o los bancos y, además, las empresas suministradoras se niegan a regularizar su situación alegando que legalmente no pueden pues las familias no tienen contrato de alquiler o propiedad del piso.

Exigiremos a la Administración, Generalitat y ayuntamientos y a las compañías suministradoras que afronten de una vez por todas esta problemática. Basta de dar la espalda a las familias que quieren regularizar su situación de servicios básicos.

Os esperamos a todos y todas el martes 4 de abril a las 10 h en Passeig Pujades con Passeig Lluís Companys (delante de la puerta del Parc de la Ciutadella).

¡Ni sed, ni frío, ni oscuridad!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone