Gas

Et volen tallar el gas?

De moment les companyies comercialitzadores del gas no han fet cap pas ni han obert protocols de mínims per resoldre els talls de subministrament a les famílies que no poden poden fer front a les factures, fet que cal denunciar.

L’unica via oberta fins el moment és en el marc de l’insuficient decret llei 6/2013 de pobresa energètica de la Generalitat, inicialment previst pels mesos d’hivern, però estès a la resta de l’any. Aquest preveu que es poden evitar els talls de gas previ contacte amb serveis socials, fet que implica un ajornament del pagament. El contacte amb la companyi es pot fer a través de l’e-mail: Cconsumovulnerabilidad@gasnatural.com.

Cal assenyalar també que el veïnat de Barcelona pot evitar-se els talls via serveis socials després de l’acord entre Endesa i l’Ajuntament.

Si la teva companyia o l’ajuntament no t’ofereixen solucions, vols compartir més informació i altres reglaments o vols denunciar la vulneració del teu dret a l’aigua i al sanejament o coneixes a algú que està patint aquesta agressió; publica el teu testimoni a la nostra pàgina web omplint el formulari.

Si estàs patint una violació dels teus drets rebel·lat!
Tens drets, que no te’ls tallin!