[Nota premsa] Campanya de denuncia pública contra Gas Natural

Divendres 12 de maig 2017

Des de l’Aliança contra la Pobresa Energètica (APE) hem començat una campanya de denúncia pública contra Gas Natural el passat dimarts 9 de maig.

Davant la campanya publicitària de Gas Natural que fa referència al “treball” que està fent la companyia per fer front a la pobresa energètica i on dona consells a les famílies vulnerables per a que “estalviïn” energia, APE dona una resposta. Des del passat dimarts estem informant davant la seva oficina (carrer Mallorca 237) de Barcelona a tots els seus clients i a la ciutadania en general, que Gas Natural no solament enganya i estafa als seus clients sinó que també incompleix l’actual Llei 24/2015 i criminalitza a les famílies vulnerables que tenen greus problemes a l’hora de pagar les seves factures.

És per això que volem estendre aquesta iniciativa a tota la ciutadania. Des de l’APE exigim que es garanteixi l’accés als subministraments bàsics com són l’aigua, llum i gas i que es sancioni a companyies com Gas Natural que vulneren sistemàticament aquests drets.

Convidem a la ciutadania a posar-se davant la oficina de Gas Natural a repartir flyers informatius i empaperar l’oficina tal com nosaltres estem fent per exigir tant el compliment de la Llei 24/2015 com denunciar la vulneració de drets que està portant a terme la companyia Gas Natural.

A Barcelona ens trobareu al carrer Mallorca 237, de dimarts a dijous de 10 a 13h

.
APEvsGasNaturalApevsGasNatural 1
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone