Aigua

Et volen tallar l’aigua?

L’aigua i el sanejament són un Dret humà reconegut per l’Assemblea General de les Nacions Unides. Els Estats i les Administracions Públiques són els responsables de garantir-ne l’accés universal i la seva assequibilitat a tota la poblacióTothom té dret a gaudir d’un consum mínim, indispensable per viure amb dignitat, independentment de la situació econòmica que visqui.

Si no pots fer front al rebut de l’aigua, tens factures acumulades o t’han tallat el subministrament dirigeix-te a la teva companyia subministradora o als serveis socials del teu Ajuntament per reclamar els teus drets.

Si vius a l’Àrea Metropolitana de Barcelona, AGBAR no et pot tallar el subministrament durant tot el procés de valoració de la teva capacitat econòmica, ni si finalment se t’eximeix del pagament per manca de recursos.

La nova tarificació social s’amplia amb noves possibilitats de fraccionament, ajudes econòmiques municipals i del fons social de la pròpia companyia.

Informa-te’n a l’apartat de tarificació social i ecològica de http://www.amb.cat.

Si la teva companyia o l’ajuntament no t’ofereixen solucions, vols compartir més informació i altres reglaments o vols denunciar la vulneració del teu dret a l’aigua i al sanejament o coneixes a algú que està patint aquesta agressió; publica el teu testimoni a la nostra pàgina web omplint el formulari.

Si estàs patint una violació dels teus drets rebel·lat!
Tens drets, que no te’ls tallin!