Tall electricitat

Et volen tallar la llum?

Avui en dia l’electricitat és indispensable per garantir un habitatge digne i un nivell de vida adequat, que respecti la dignitat de les persones i les seves famíliesEls Estats i les Administracions Públiques són els que s’han de responsabilitzar de garantir-ne l’accés universal i la seva assequibilitat a tota la població. Tothom té dret a gaudir d’un consum mínim d’energia, indispensable per viure amb dignitat. Independentment de quina sigui la situació econòmica en la que es trobi.

Si no pots fer front al rebut de la llum, tens factures acumulades o t’han tallat el subministrament dirigeix-te a la teva companyia subministradora o als serveis socials del teu Ajuntament per reclamar els teus drets.

Si la teva companyia comercialitzadora és ENDESA pots dirigir-te als 5 punts específics que la companyia ha obert, en resposta a la pressió exercida per l’Aliança, per atendre casos de vulnerabilitat econòmica. Només necessites el teu DNI i el contracte/factura de subministrament. Els punts d’atenció – oberts entre les 15h i les 18:30h de dilluns a dijous, estan ubicats a:

  • Oficina Comercial de Barcelona (Gran Via, 608, Barcelona).
  • Oficina Comercial de Sabadell (Sallarès i Pla, 6, Sabadell).
  • Oficina Comercial de Tarragona (Mallorca, 7, Tarragona).
  • Punt de Servei Terris Tura de Girona (Plaça Països Catalans, 1, Girona).
  • Punt de Servei Instafersa de Lleida (Avinguda Alcalde Recasens, 55-57, Lleida).

D’altra banda, si vius a Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona ha signat un conveni amb ENDESA que garanteix que no es tallarà l’electricitat i/o el gas en els casos que siguin comunicats des dels Centres de Serveis Socials. Aquest cost serà assumit per l’Ajuntament de Barcelona.

Telèfon Serveis Socials Ajuntament de BCN: 93.619.73.11 (Dill-Div: 9-14h. Dim i Dij: 17-19h).

Si la teva companyia o l’ajuntament no t’ofereix solucions, vols compartir més informació i altres reglaments o vols denunciar la vulneració del teu dret d’accés a l’energia o si coneixes a algú que està patint aquesta agressió; publica el teu testimoni a la nostra pàgina web omplint el formulari.

Si estàs patint una violació dels teus drets rebel·lat!
Tens drets, que no te’ls tallin!