[Taller] Vols entendre les teves factures d’aigua, llum i gas?

El pròxim dimecres 25 d’octubre a les 17 h a la FAVB (c/ obradors 6) vine a resoldre els teus dubtes

L’Aliança contra la pobresa energètica (APE) i Enginyeria sense fronteres (ESF) comencem aquest octubre un cicle de tallers pràctics per a tota la ciutadania. Els tallers són oberts i gratuïts. Estaran enfocats a resoldre dubtes i donar informació sobre temàtiques concretes per lluitar col·lectivament en garantir els nostres drets bàsics d’accés a subministraments d’aigua, llum i gas i per erradicar la pobresa energètica.

El primer taller l’impartirà ESF en el marc del cicle de tallers mensuals. Aquest 1r taller t’ajudarà a entendre les teves factures d’aigua, llum i gas. Et donarà eines per poder exigir a les companyies els teus drets a la vegada que reduir la teva factura.

Avisa amics, amigues, veïns, veïnes que creguis puguin estar interessades a conèixer més sobre les seves factures!

No hi pots faltar!

25Oct taller factures

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

[Taller] ¿Quieres entender tus facturas de agua, luz y gas?

El próximo miércoles 25 de octubre a las 17 h en la FAVB (c/ obradores 6) ven a resolver tus dudas

La Alianza contra la pobreza energética (APE) e Ingeniería sin fronteras (ESF) empezamos este octubre un ciclo de talleres prácticos para toda la ciudadanía. Los talleres son abiertos y gratuitos. Estarán enfocados a resolver dudas y dar información sobre temáticas concretas para luchar colectivamente al garantizar nuestros derechos básicos de acceso a suministros de agua, luz y gas y poder erradicar la pobreza energética.

El primer taller lo impartirá ESF en el marco del ciclo de talleres mensuales. Este primer taller te ayudará a entender tus facturas de agua, luz y gas. Te dará herramientas para poder exigir a las compañías tus derechos a la vez que reducirá tu factura.

Avisa a amigos, amigas, vecinos, vecinas que creas puedan estar interesadas en conocer más sobre sus facturas.

¡No faltes!

25Oct taller factures

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone