Contra la por, seguim endavant per la justicia social.

Totes vam emmudir arran del terrible atac terrorista que dijous passat vam patir a les Rambles de Barcelona i Cambrils, un violent atac que va deixar 15 morts.

Volem expressar la nostra repulsa i condemna a aquests actes de violència i als que fomenten l’odi arreu del món.
Volem expressar el nostre condol a les víctimes i als seus familiars i amics. Fer-los arribar tota la nostra estima i solidaritat, que fem extensible a totes les víctimes arreu del món que pateixen aquest tipus d’atac.

Nosaltres seguirem endavant, sense por i sense deixar que aquesta barbàrie ens canviï. Seguirem treballant cada dia, com tantíssimes altres entitats, per seguir defensant els DDHH, seguir defensat la justícia social i per donar sentit a termes com el suport mutu o la solidaritat, més enllà de procedències, religions o cultures.

No deixarem que cap tipus de violència, serveixi d’excusa per fomentar l’odi, el feixisme, el racisme o la islamofòbia. Tot el contrari, seguirem reforçant el nostre compromís, lluitant cada dia per una societat més justa.

Per això, ens sumem i ens sumarem a accions i comunicats com el de Lafede o moltes altres entitats socials que continuarem treballant per una justícia global.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone