Seminari europeu sobre pobresa energètica i talls de subministrament

A l’estat espanyol, la gestió dels serveis d’aigua i energia està principalment en mans privades i s’estima que es produeixen al voltant de 2 milions de talls de subministrament a l’any (aigua, llum i gas).

Al febrer del 2014 neix l’Aliança contra la pobresa energètica amb el suport d’Enginyeria Sense Fronteres entre moltes d’altres organitzacions amb l’objectiu de fer pressió a l’administració i a les empreses subministradores per donar solucions a la pobresa energètica a Catalunya.

Després de més de dos anys de treball intens contra la pobresa energètica creiem que és el moment de compartir experiències i estratègies amb altres persones, grups i plataformes, del territori català, espanyol i europeu que poden ajudar a millorar la situació de pobresa energètica als respectius països.

La jornada que es durà a terme el pròxim 8 d’octubre al Museu Marítim de Barcelona té com a objectiu aprendre mútuament i generar nous imputs pels nostres debats i estratègies. Les qüestions principals en què volem aprofundir són:

  • Quina és la responsabilitat de les empreses subministradores en la pobresa energètica i com podem exigir responsabilitats?
  • Quines solucions o alternatives hi ha als talls de subministrament i a la garantia d’accés als subministraments bàsics i quines són les seves implicacions?

Inscriu-te a la jornada fent clic aquí.

Jornades Pobresa Energètica-update

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone